Trends

3x heren ondergoed waarin jij gezien wilt worden

Kleren maken de man, en zonder fijn ondergoed sta jij waarschijnlijk niet je mannetje. Veel mannen (en ook vrouwen overigens) onderschatten het belang van goed passend ondergoed dat ook nog eens fijn zit. Een onderbroek is iets wat je – hopelijk – dagelijks schoon uit de kast pakt en wat je bovendien gedurende de hele dag draagt. Niet alleen thuis op de bank maar ook op het werk, tijdens het boodschappen halen, het huishouden doen, et cetera. Een onderbroek die alleen maar afzakt of nog erger misschien continu omhoog kruipt is dan zeker geen pretje. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Dat je je niet prettig zult voelen in een opa onderbroek moge duidelijk zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer onderbroeken te koop die én fijn zitten én er ook nog eens mooi uitzien. In deze blog zullen we drie keer heren ondergoed behandelen waarin jij gezien wilt worden. Lees snel verder!

Björn Borg boxershort

Björn Borg is zo’n typisch merk waarmee je graag pronkt. Dit merk is niet alleen zeer populair onder mannen maar ook zeker onder vrouwen. Björn Borg staat erom bekend zeer comfortabel en tegelijkertijd behoorlijk trendy ondergoed op de markt te brengen. De onderbroeken van dit geliefde merk zitten niet alleen ontzettend lekker maar zien er ook nog eens zeer stijlvol uit. Het is dan ook nog steeds de trend om de boord van de onderbroek, waar de naam Björn Borg meerdere keren op terugkomt, boven de rand van de broek uit te laten komen. Björn Borg boxershorts zijn in verschillende effen kleuren te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan zwart, wit, donkerblauw en rood. Maar ook prints zijn heel goed mogelijk. Björn Borg verkoopt naast boxershorts ook heren slips.

PUMA slip

PUMA is een Duits sportmerk. Naast sportkleding en schoenen verkoopt dit zeer populaire merk dus ook ondergoed. In tegenstelling tot een merk als Björn Borg hoef je bij PUMA geen drukke prints te verwachten. Hoogwaardige kwaliteit onderbroeken in neutrale kleuren is waar het bij PUMA om draait. Vooral de slips doen het erg goed. Ze hebben een fijne pasvorm en beschikken over een elastische band die wederom bedrukt is, maar dit keer natuurlijk met de naam PUMA erop.

ON THAT ASS

ON THAT ASS is even totaal iets anders dan de andere twee merken die we hierboven al benoemd hebben. Bij ON THAT ASS krijg je namelijk voor 9,99 euro per maand iedere maand een nieuwe boxershort in je brievenbus geleverd. Je hebt hierbij de keuze uit de Men One of de Men Originals. Wanneer je kiest voor het Men One lidmaatschap krijg je maandelijks een effen boxershort toegestuurd. Onder de Men Originals vallen de originele ON THAT ASS boxershorts met iedere keer een andere leuke, grappige, humoristische print. Welke print je ontvangt is geheim. Zo blijft het iedere maand weer een verrassing welke boxershort je deze keer ontvangt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *