Lifestyle

Bh koopgids, welke past het best bij jouw boezem?

Voor veel vrouwen is het een noodzakelijk iets: eens in de zoveel tijd nieuwe bh’s kopen. Bh’s kun je fysiek in de winkel passen en aanschaffen, maar je kunt ook een bh online kopen. Er lijken steeds meer verschillende modellen bij te komen en dat maakt de al zo lastige keuze er niet bepaald makkelijker op. Veel vrouwen struggelen er namelijk mee om een goed passende en fijn zittende bh te scoren. Daarom hebben wij deze koopgids opgesteld zodat je een beter idee hebt welke bh het beste bij jouw boezem past. Lees snel verder!

Kleine versus grote borsten

Veel vrouwen dromen van een grote boezempartij. Maar wist je dat een volle buste ook enkele bijkomende problemen met zich meebrengt? Zo hebben vrouwen met grote borsten sneller last van rug-, nek- en schouderklachten door het extra gewicht dat ze dagelijks met zich meedragen. Heb je grote borsten? Dan is het van belang om te kiezen voor een bh die voldoende ondersteuning biedt. Ga het liefst voor een bh met beugel en wat bredere bandjes. Te smalle bandjes kunnen al snel insnijden en pijnlijk worden. Heb je kleine borsten? Dan kun je in principe voor ieder model kiezen, van topjes en bralettes tot push-up bh’s en bh’s met voorgevormde cups. Een push-up bh is ideaal wanneer je jouw borsten groter wilt laten ogen.

Veel of weinig ruimte tussen de borsten

Bij het kopen van een bh is het van belang om ook te kijken naar de ruimte tussen de borsten. Bij de ene vrouw zal er namelijk meer ruimte zitten tussen de borsten dan bij de andere vrouw. Wanneer je borsten dicht tegen elkaar aan staan kun je het beste kiezen voor een bh met een wat lager en smaller tussenstuk. Vooral wanneer je kiest voor een bh met beugel is het belangrijk om hier op te letten om zo te voorkomen dat de beugels in je borsten prikken. Bij veel ruimte tussen de borsten raden wij het aan om te gaan voor een bh met een breed middenstuk. Op deze manier zullen de cups in hun geheel mooi gevuld worden. Of kies voor een push-up bh om de borsten wat dichter naar elkaar toe te brengen.

Ongelijke borsten

Wist je dat veel vrouwen geboren worden met ongelijke borsten? Vaak gaat het om borsten waarvan de één groter is dan de ander, maar soms kan het ook zo zijn dat de ene borst lager zit dan de ander. Dat is niet iets om je voor te schamen en kan vrij eenvoudig verholpen worden door te kiezen voor de juiste bh. Eentje die de ongelijkheden verdoezelt. In dat geval raden we een voorgevormd model aan. Hierbij zijn de cups zo stevig dat het niet opvalt wanneer de ene cup bijvoorbeeld minder gevuld is dan de andere. Zo kun je vol zelfvertrouwen de deur uit!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *