Uncategorized

Bruikbare tips voor echt schone ramen

Ramenwassen is een klusje waar veel mensen tegenop zien. Dat is ook niet voor niets, want het blijkt het een lastige opgave om je ramen streepvrij en vetvrij te wassen. Het wassen van je ramen kost je vaak ook de nodige uurtjes en dat terwijl je je al snel weer ergert aan die strepen op je schone ramen. Je kan het ramen wassen natuurlijk uitbesteden aan een glazenwasser, maar je kunt ook onderstaande tips & trucs van de glazenwasser Enschede eens toepassen. Volgens de glazenwasser Enschede krijg je met een gesneden ui in je sopwater en een schone trekker gegarandeerd schone ramen. Probeer het eens en kom je er helemaal niet uit? Dan staat een professionele glazenwasser voor je klaar om je ramen streeploos te wassen. Ook handig wanneer je ramen zich op grote hoogte bevinden of wanneer je lastig bij je ramen kan komen. 

Gebruik een gesneden ui in je sopwater

Het klinkt misschien een beetje gek, maar volgens glazenwasser Enschede is dit toch een simpele en goedkope truc om streeploos je ramen te kunnen wassen. “Snij een rauw uit doormiddel en stop beide helften in je sopwater. De ui zal al het vet oplossen dat op je ramen is achtergebleven. Vet veroorzaakt strepen en zorgt ervoor dat stof en vuil langer aan je ramen blijft plakken. Dit wil je natuurlijk voorkomen dus met een doorgesneden ui voorkom je strepen. Een scheutje azijn heeft overigens hetzelfde effect, waarbij het wel belangrijk is dat je schoonmaakazijn of natuurazijn gebruikt. Vet wordt eenvoudig opgelost wat het aankoeken van vet en vuil voorkomt”, aldus de glazenwasser Enschede. 

Gebruik een schone trekker

Ook deze simpele truc is belangrijk, want strepen ontstaan vaak doordat je een vuile trekker gebruikt om je ramen droog te trekken, geeft de glazenwasser Enschede aan. “Wil je strepen voorkomen? Zorg er dan voor dat je een schone trekker gebruikt. Je kan dit controleren door je trekker over een schone, witte doek te halen. Blijft de doek schoon? Dan is je trekker ook schoon”. Een simpel trucje die de glazenwasser Enschede ook zelf gebruikt om de ramen streeploos op te leveren. “En heb je de ramen eenmaal schoon gemaakt? Vergeet dan niet om je kozijnen even met een doekje af te nemen. Je huis, je kozijnen en je ramen zien er dan weer als nieuw uit”, legt hij uit. 

Ben je geen fan van ramen wassen?

En lukt het maar niet om je ramen streeploos schoon te krijgen? Dan kan het helpen om bovenstaande trucjes eens toe te passen. Met het toevoegen van een rauw ui, een scheutje azijn en het controleren van je trekker kan je jezelf veel leed besparen. Het zijn simpele trucjes die ook nog eens heel goedkoop zijn. Blijf je het ramen wassen vervelend vinden of zitten je ramen op grote hoogte? Twijfel dan niet en schakel gerust een glazenwasser in. Zo beschikt de glazenwasser Enschede over gediplomeerde glazenwassers die je ramen gegarandeerd schoon opleveren. Bovendien komen zij zonder moeite op alle moeilijk bereikbare plekken, zodat alle ramen prachtig schoon worden. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *