Uncategorized

Bungalow bouwen met voorbeelden

Zoek je bungalow bouwen voorbeelden? Het verschilt natuurlijk per persoon wat de wensen voor een bungalow zijn. Vaak is dat iets van elegantie combineren met wat de huidige uitstraling van de woningen zijn op dit moment. Engel Architecten kan hier een overzicht van maken en advies geven. Ook kunnen de bouwkosten worden weergegeven, waar ook rekening wordt gehouden met onvoorziene kosten. Dit kan via een vrijblijvend kennismakingsgesprek, of je kan zelf op de website een whitepaper aanvragen om zelf een overzicht te krijgen op het budget. 

Wat voor voorbeelden zijn er te vinden? 

Op de website van Engel Architecten zijn voornamelijk moderne bungalows te vinden. Het is een architect in Hilversum, maar ze kunnen overal door het hele land werken. De meeste bungalows van Engel Architecten hebben een glazen schuifpui en ook veel grote ramen waardoor de hele bungalow enorm veel licht binnen krijgt. Vaak wordt er met rustige tinten gewerkt, waardoor de bungalow één wordt met de natuur. Ook zijn alle bungalows van Engel Architecten zo milieuvriendelijk mogelijk. De bouw van elke bungalow wordt duurzaam gedaan, wat betekent dat ze tijdens het bouwen al rekening houden met de natuur en het milieu. 

Modern woonhuis

Waarom zou je een eigen bungalow bouwen? 

Een bungalow is een levensloopbestendige woning. Dit komt omdat alles gelijkvloers is, dus hoef je niet een trap op te lopen om naar de slaapkamer of badkamer te gaan. Je krijgt gelijk direct contact met de natuur, en het is een plek om tot rust te komen.Ook op een latere leeftijd is dit dus nog te gebruiken, ondanks dat de mobiliteit minder kan worden. Maar het is ook mogelijk om er een verdieping op te laten zetten zodat je meer ruimte hebt. Dit kan met allerlei materialen, zodat het een persoonlijkere uitstraling heeft, en ook de bouwstijl is aan te passen aan je eigen smaak.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *