Lifestyle

Creatief tuinieren

Het is stiekem best lastig om je tuin te onderscheiden van andere tuinen, toch is het leuk als jouw tuin boven die van de buren uitspringt. In deze blog lees je tips voor de aankleding van je tuin, zodat die van jou er altijd bovenuit zal springen!

Schutting

Het is natuurlijk altijd fijn om beschut te kunnen zitten in je eigen tuin. Dit kun je op allerlei verschillende manieren creëren. Je kunt een houten schutting of haag plaatsen, wat waarschijnlijk de meeste mensen hebben, of doe eens creatief en ga voor een schutting van kastanjehouten palen van Adéquat. Dit geeft een stoere uitstraling aan je tuin en kun je eventueel nog laten begroeien met mooie planten, zodat je zeker geen doorkijk hebt.

Schaduwplek

Tijdens de hete zomers die komen gaan, is het natuurlijk super fijn om een schaduwplekje te hebben waar je de hele dag kunt blijven zitten. Vaak laten mensen hiervoor een mooie overkapping in hun tuin plaatsen. Een goedkoper alternatief is om een schaduwdoek te plaatsen, bevestigd via palen of aan je huis. Je hebt hiermee bijna hetzelfde effect als met een overkapping, maar dan is het super makkelijk om zelf te plaatsen!

Verschillende vormen

Het is vaak erg verleidelijk om je tuin in te delen in rechthoekige vlakken. Een border met bloemen, een rechthoekig grasveld in het midden en daarbij nog eens een vierkant terras. Denk ook eens in andere vormen! Maak een looppad met bochten of borders in cirkels. Zo krijgt je tuin een super speelse uitstraling!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *