Beauty,  Gezondheid,  Lifestyle,  Trends

De beste skincare routine voor jouw huid

Of je nu al langer bezig bent met een skincare routine of juist aan het ontdekken. Dan zul je waarschijnlijk al gezien hebben dat er meerdere manieren zijn voor de juiste skincare. Maar welke producten passen bij jouw huid? En in welke volgorde dien je de producten aan te brengen? Of je nu veel tijd hebt voor skincare of juist de basis wilt. Vergeet nooit om je huid schoon te maken, te behandelen en te hydrateren voor een goede huid.

1.Schoonmaken

Reiniging is de eerste stap van alle huidverzorgingsroutines. Reinig vooraf je huid zodat je start op een schoon canvas.

2. Toner

Toner is een optionele stap, het is een geweldige manier om de pH van de huid in evenwicht te brengen. Als je een acnegevoelige huid hebt, zoek dan naar een toner met ingrediënten zoals salicylzuur om puistjes te kalmeren. Als je een droge of gevoelige huid hebt, kies dan voor een hydraterende toner om te kalmeren.

3. Oog crème

Oogcrèmes vallen in de categorie “traktatie”. Dep op oogcrème met uw ringvinger (uw zwakste vinger) zodat u niet per ongeluk uw oogcontour beschadigt.

4. Hydrateren

Nadat je je huid hebt behandeld, is het tijd om te hydrateren. Moisturizer houdt je huid gehydrateerd en helpt je huidbarrière te versterken. Kies voor overdag een lichtere vocht inbrengende crème die snel intrekt en geen pilling onder make-up veroorzaakt.

5. Zonnebrand

Dit is de belangrijkste stap in uw huidverzorgingsroutine. Het is belangrijk om uw huid tegen de zon te beschermen, zelfs als u uw dagen binnenshuis doorbrengt. Dit is omdat uv-stralen nog steeds door de ramen naar binnen kunnen komen.

Ga opzoek naar de routine die bij jouw huid past. Let daarbij ook op hoeveel tijd je hebt en er aan wilt besteden. Laat jezelf in de winkel goed informeren over welke producten voor jouw huid bestemd zijn.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *