Lifestyle,  Trends

Geef je vriendin bloemen cadeau

Is je beste vriendin, zus, moeder, nicht of iemand anders jarig? Geef dan bloemen verjaardag cadeau. Daarvoor hoef je niet eens bij iemand langs te gaan. Je kunt met brievenbusbloemen namelijk gewoon bloemen bij iemand thuis laten bezorgen. En de ontvanger hoeft hiervoor ook niet thuis te zijn. Je laat dus weten dat je aan de verjaardag van iemand denkt, geeft een cadeau en je hoeft niet eens tijd voor elkaar te maken. De jarige heeft het soms al druk genoeg op zijn of haar verjaardag zelf. Dan zijn brievenbusbloemen wel zo gemakkelijk.

Verse bloemen op de deurmat

De bloemen worden dus door de brievenbus bezorgd, zoals de term al duidelijk maakt. Je hebt daar misschien je vraagtekens bij, want bloemen wil je natuurlijk mooi en in een volle bos hebben. Daar is wat op bedacht. De bloemen worden direct bij de kweker in speciaal folie gedaan. Ze maken dus niet meerdere ritjes voordat ze bij de ontvanger zijn. Normaal gesproken zouden bloemen van de kweker naar de bloemenzaak gaan en wordt er daar een bos van gemaakt, maar in dit geval stuur je de brievenbusbloemen direct naar de jarige van de kweker. 

Hoe de bloemen goed blijven

Ze worden dus nog vers verzonden en in speciaal folie vervoerd. Door dat folie blijven de bloemen niet alleen vers, maar ook nog mooi. Het folie is ontworpen om de bloemen voldoende zuurstof te geven, zonder dat de bloemen doorgroeien. De ontvanger zal nog wel de bloemen in een vaas moeten zetten natuurlijk. Na ontvangst blijven ze nog zeker een week goed. De ontvanger kan dus absoluut genieten van een mooie bos na het ontvangen van de brievenbusbloemen. Zo is het een ideaal verjaardagscadeau. Ook als de jarige de dag zelf niet thuis is, kunnen de brievenbusbloemen nog even wachten tot de jarige wel thuis is en zijn ze nog vers. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *