Gezondheid

Het is oké om jezelf te plezieren

Plezier in welke vorm dan ook is verplicht voor iedereen in de wereld, of het nu seksueel is of meer eenvoudige dingen zoals eten of entertainment. Hoewel seksueel genot in veel landen in de wereld veel taboe is, is het willen of zelfs verlangen naar seksueel genot heel normaal voor elke man of vrouw. Hoewel seksueel genot meestal wordt gedaan met een seksuele partner, of het nu de liefde van je leven is of gewoon een one night stand, niet iedereen heeft die significante ander waarmee je plezier kunt hebben. Als je behoefte hebt om jezelf te plezieren, maar geen significante ander hebt, probeer dan een dildo te gebruiken. Probeer voor een aanbeveling een tarzan dildo. En als dit soort dingen nieuw voor u zijn, kunt u altijd leren hoe u dit moet doen met behulp van Google of iemand die u vertrouwt te vragen.

Voordelen van jezelf plezieren

Afgezien van het loslaten van opgekropte verlangens, is jezelf plezieren eigenlijk een manier om je stress los te laten en te ontspannen. Als de daad van geslachtsgemeenschap met een significante ander als een daad van liefde wordt beschouwd, moet het alleen doen dan niet worden beschouwd als een daad van eigenliefde? Masturberen kan ook helpen om je slaap te verbeteren en zelfs je zelfrespect en lichaamsbeeld te verbeteren als je in staat bent om te ejaculeren. Het kan echter uw zelfvertrouwen en zin in seks verminderen. De handeling van masturberen op zich kan ook de spiertonus in je bekken- en anale gebied versterken. Als je een orgasme hebt, komt er ook endorfine vrij in je hersenen waardoor je je gelukkiger voelt.

Wees niet bang om jezelf te plezieren

Masturberen is in veel landen taboe, vooral in landen met een meer conservatieve samenleving. Zelfs als het een taboe is, zou het je er niet van moeten weerhouden om die opgekropte stress die je in je eentje hebt vastgehouden los te laten. Help jezelf door een tarzan-dildo te gebruiken. Hoewel het wordt aangemoedigd om jezelf te plezieren, moet je er rekening mee houden dat het een privé sessie met jezelf is en dat je het in een privé en afgelegen gebied doet. Je zou jezelf toch niet in verlegenheid willen brengen? Om nog maar te zwijgen van het feit dat u met de politie te maken kunt krijgen als u in het openbaar wordt betrapt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *