Lifestyle,  Trends

 Hippe hanglampen

In elke kamer kunnen hanglampen van pas komen. Vaak is het ook het meest gemakkelijk om een hanglamp te kiezen. Het is een centrale lichtbron in een kamer, hoe groot of klein ook. Je kunt natuurlijk ook meerdere hanglampen in één grotere ruimte hangen. Je bepaalt het allemaal zelf. Misschien is een zwarte hanglamp wel iets voor jou. Dit soort hanglampen en nog veel meer soorten lampen vind je bij LampenShopOnline. Kies je favoriete lamp en bestel hem direct online. Je krijgt hem dan binnen één tot drie werkdagen thuisbezorgd. 

Zwart glas

Zwart is niet altijd duister. Het is sowieso een interieurtrend van het moment om te kiezen voor zwarte details. Dat kan dus ook heel goed in je lampen. Een variatie op de zwarte hanglamp is een lamp met rookglas. Dit heeft een meer klassieke look dan de trend van de zwarte details, die vaak heel strak en modern aandoen. Met rookglas kun je allerlei vormen kiezen die meer organisch zijn dan geometrisch. Het licht wordt ook meer gedempt dan bij veel andere hanglampen. Het geeft dus ook een warmere sfeer, en dat alleen al door een andere lamp te kiezen. 

Industrieel

Nog steeds zijn veel mensen fan van de industriële look. Zo ook voor lampen. Zwarte hanglampen werken heel goed in een industrieel interieur. Ze zijn daarnaast ook heel goed voor een modern interieur. Als je dus van plan bent nog wat te veranderen zit je met veel zwarte hanglampen al goed. Ze werken voor de industriële look, de moderne en strakke look, de minimalistische look en voor de simpelweg trendy look. 

Meer lampen

We hebben het hier slechts over zwarte hanglampen, maar er zijn bij LampenShopOnline nog veel meer lampen te vinden. Niet alleen zwarte lampen of hanglampen. Ook andere kleuren, vormen en formaten. Van bureaulampjes tot plafondspots. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *