Trends

Hoe maak je van je tuin het fijnste plekje aan huis?

Er is geen andere plek die zo’n ontspannen en fijn gevoel geeft als je tuin. Hierbij speelt vooral de indeling en vormgeving een grote rol. Het is ook van belang dat je je tuin regelmatig vernieuwd zodat deze altijd naar je smaak is. Op het moment spelen er verschillende trends die je kunt doorvoeren in je tuin.

Houten aspecten

Houten aankleding is weer enorm populair aan het worden. Bijvoorbeeld houten vlonders of houten schuttingen worden weer steeds vaker geplaatst. Deze zijn ook op jouw eigen manier in te richten. Zo kun je een standaard houten schutting met betonnen pilaren plaatsen of juist een duurzame afscheiding van wilgentenen of kastanje palen van Adéquat.

Varieer je tuin aankleding

Kleur speelt een belangrijke rol in de trends van dit moment. Een combinatie van natuurlijke of juist felle kleuren, tegenwoordig kan het allemaal. Het is vooral belangrijk om de gebruikte kleuren op verschillende plekken terug te laten komen. Bijvoorbeeld door de kleuren van de bloemen en planten terug te laten komen in je tuinkussens, er zijn oneindig veel combinaties mogelijk!

Grote bloembakken

Bloembakken die als afscheiding en/of decoratie dienen in de tuin zijn de trend van dit moment. Hiermee kun je er ook makkelijk voor zorgen dat de stijl van je interieur ook wordt doorgevoerd in je exterieur. Zo kun je eenvoudig jouw landelijke, industriële of moderne stijl buiten terug laten komen en een samenhangend geheel creëren!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *