Trends

Iemand verassen met Sinterklaas

Sinterklaas is van oudsher al een heel populair feest, met name onder kinderen. Grote rijen voor de optochten en feesten op de basisschool. Maar ook bedrijven zitten niet stil met Sinterklaas. Steeds meer worden er geschenken ingekocht voor werknemers, surprises georganiseerd en etentjes. En wat is nu een Sinterklaas feest zonder snoepgoed. Denk aan pepernoten, chocolade pieten en marsepein. Maar wat is nu eigenlijk het lekkerste? Wij zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

De top 3 Sinterklaas snoep

Sinterklaas snoepgoed is heel populair en niet zonder reden. Het is natuurlijk heel lekker, maar welke is nu het lekkerste? Uiteraard zijn er veel verschillende soorten en smaken. Zo kan chocolade onderverdeeld worden in puur, melk en wit. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de welbekende pepernoten en marsepein.

Sinterklaas chocolade

Dit is bij uitstek hét populairste Sinterklaas snoepgoed. Elke chocolatier doet zijn best om een uitgebreid en uniek assortiment aan Sinterklaas chocolade te maken. Denk hierbij aan unieke chocolade pieten of letters. Bij Gust Royal vind je niet alleen chocolade voor particulieren. Maar ook Sinterklaas chocolade voor bedrijven. Wil je graag langskomen in een van de winkels? Geen probleem! Er is een winkel in Kontich en Berlaar, hier kun je het gehele productassortiment zien en natuurlijk ook bestellen!

Pepernoten

Pepernoten zijn nog steeds razend populair. Dat is niet meer dan logisch, er wordt rijkelijk met de kruidnoten gestrooid door de pieten. Tegenwoordig kun je niet alleen genieten van de normale pepernoot, maar nu zijn er ook verschillende smaken. Denk hierbij aan de chocolade pepernoten, verkrijgbaar in witte, pure en melkachtige vorm.

Marsepein

Ten slotte, de marsepein. Dit is iets minder populair dan de chocoladeletters of pepernoten. Maar daarom niet minder lekker! Marsepein is gemaakt van amandelen en suiker. Daarnaast heeft het een deegachtige structuur. Marsepein is tijdens Sinterklaas verkrijgbaar in de vorm van een Sint of piet.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *