Lifestyle

Leukste weekendjes weg in Nederland

De stralende zon, de net-geboren lammetjes in de wei en de groeiende bloemen en bladeren; in het voorjaar schreeuwt alles om buiten zijn en genieten van de natuur. Een middagje in de tuin is natuurlijk al heerlijk, maar zou het niet nog veel lekkerder zijn om er echt een weekendje tussenuit te gaan met je lief? Wandelingen, terrasjes, winkelen en het belangrijkst; genieten van elkaar? Gelukkig leent Nederland zich perfect om er even samen tussenuit te knijpen, en zijn de mogelijkheden eindeloos; wij geven je graag een aantal handvatten om de leukste bestemmingen te vinden! 

De Veluwe

Een echte must-go wanneer je optimaal wil genieten van mooie natuur; de Veluwe. Het is een uitgestrekt natuurgebied waar je de mooiste wandelingen en fietstochten kan maken, en de dorpjes grenzend aan de Veluwe hebben heerlijke terrasjes waar je de zonnestralen rijkelijk op je zicht kan laten stralen. Er zijn verschillende parken met huisjes te vinden in het natuurgebied, maar misschien nóg leuker; een Tiny-house boeken. Een ontzettend unieke ervaring met de prachtigste uitzichten. Kan je je al voorstellen dat je tussen de bomen en onder de sterren een heerlijke ervaring met je partner hebt? Misschien kan je er helemaal feest van maken door een seksspeeltje (zoals een buttplug) mee te nemen; grenzeloos genieten van de natuur en van elkaar! 

Maastricht

‘’Het Frankrijk van Nederland’’. Maastricht is een waanzinnige bestemming voor een weekendje genieten. Het vrijthof, de Maas, het heuvellandschap in de nabije omgeving; alles in Maastricht zal voelen als een stukje Zuid-Europa wanneer je er doorheen loopt. Met een zonnetje op je schouders genieten van de cultuur die in Maastricht toch een stukje anders is dan het algehele Nederland, wat wil je nog meer! Ben je op zoek naar een extra bezigheid in Maastricht? Om en nabij Maastricht heb je mooie wijngaarden waar je rondleidingen kan volgen! 

TV-TAS

Wanneer je bezig bent met het analyseren van de perfecte bestemming voor jullie romantische getaway, zijn de TV-TAS eilanden vast en zeker een aanrader (Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog). Met een weekendje naar één van de heerlijke Waddeneilanden, voelt het echt alsof je even op vakantie bent. Je kan uren struinen over het strand langs de zee, of door de duinen. Ook de dorpjes op de eilanden zijn zeker de moeite waard om te bezoeken en wanneer je wil genieten van de uitgestrekte weilanden is het huren van een fiets om het eiland mee over te gaan zeker een goede tip!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *