Lifestyle

Vanuit je eigen zetel bijscholing doen

In de zorg werken is ontzettend afwisselend. Geen dag is hetzelfde en je vervelen is er niet bij. Maar als je in de zorg werkt, dan ben je altijd al druk. Pauzes schieten er vaak bij in. En ’s avonds en op je vrije dagen wil je dan ook lekker je eigen ding doen. Zodat je kunt opladen en je energie gebruikt om goede zorg te geven.

Maar ja, je moet wel je vakgebied bijhouden. Je moet blijven voldoen aan de bijscholingseisen. Natuurlijk vind je dat logisch en moet dat ook. Maar om dan weer een cursus te gaan volgen. Weer op pad. Op een moment dat je eigenlijk andere plannen had. Kan dat nou niet anders?

Dat kan gelukkig! Met e-learning zorg van E-learning Made Easy kun je thuis vanuit je eigen zetel bijscholing doen. Zo kun je op een fijne manier je vakkennis als verpleegkundige op peil houden.

In de e-learning staan interessante praktijkvoorbeelden en zo leer je over de laatste stand van zaken. Doordat je ook in de lesstof al toetsvragen krijgt, weet je zeker of je de theorie hebt begrepen. En kom je niet voor verrassingen te staan. In de evaluaties geven cursisten gemiddeld een 8,2 voor de e-learnings. Ze geven aan dat ze de e-learnings afwisselend vinden doordat er behalve tekst ook beeldmateriaal, video, interactieve elementen en audio gebruikt worden. Dat maakt het leren leuk.

Na het behalen van de toets krijg je een certificaat. Zodat je kunt laten zien, dat jij op de hoogte bent en je vak goed bijhoudt. En je ontvangt automatisch accreditatiepunten waarmee ook je online portfolio wordt bijgewerkt. Easy!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *