Beauty

Waarom jij acryl nagels moet hebben

Het is een heerlijk gevoel om door het leven te gaan met verzorgde nagels. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om dagelijks zelf aan de slag te gaan met allerlei kleuren nagellak, maar je kunt ook naar de nagelsalon gaan en nagels laten zetten. Mocht je handig genoeg zijn, kun je met de producten van Alina Hoyo ook kunstnagels bij jezelf zetten. Als je geen zin hebt om iedere dag je nagels bij te werken, kun je voor gel- of acrylnagels kiezen. Maar wat is het verschil? 

Wat zijn gelnagels? 

Gelnagels blijven erg lang zitten. De kunstnagels worden door middel van een gellak aangebracht op je natuurlijke nagels. De nagels zijn flexibel en zien er natuurlijk uit. Veel mensen gebruiken gelnagels om hun nagel te versterken of verlengen. Dit doe je door de builder gel aan te brengen op de nagel daar waar jij hem wil verlengen. Wanneer de nagels de juiste vorm hebben, kunnen ze drogen. Dit kan alleen onder een uv-lamp. Daarna kun je gaan lakken en versieren. 

Wat zijn acrylnagels? 

Acrylnagels zijn sterke kunstnagels die wekenlang blijven zitten. De nagels zien er verzorgd uit. Daarnaast kunnen je echte natuurlijke nagels doorgroeien onder de acrylnagels. Acrylnagels zijn veilig en betrouwbaar en ideaal voor nagelbijters.  
De acrylnagels worden aangebracht als de nagels helemaal zijn gereinigd. Daarna wordt de acryl aangebracht. De nagelstyliste zorgt voor de gewenste vorm en lengte. De nagels drogen in de lucht, maar ook onder een uv-lamp. Als ze droog zijn kun je gaan lakken. 

Wat is het verschil? 

Gel- en acrylnagels lijken erg veel op elkaar. Het is daarom ook niet zo gek dat veel mensen niet weten wat het verschil is. Het grote verschil heeft te maken met het uiterlijk van de nagels. De uitstraling van gelnagels is meer natuurlijk dan acrylnagels. Gelnagels zijn namelijk dunner en zachter. Hierdoor zijn ze buigzamer dan acrylnagels en breken ze minder snel af. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *