Photo by krakenimages on Unsplash
Uncategorized

Wat is het voordeel van linkbuilding?

Tegenwoordig wordt er veel aandacht besteed aan SEO, zelfs linkbuilding is hier een belangrijk onderdeel van. Google ziet hoeveel relevantie kwalitatieve linkjes en kwantitatieve linkjes de website heeft. Hierdoor beloond Google dit door jouw website boven aan Google te zetten.

De focus van een goede linkbuildingstrategie

Het is van belang om naast het aantal en de kwaliteit ook te kijken naar de relevantie. Je kan wel met een premium website verbonden zijn, maar als dat geen verband heeft met jouw bedrijf dan heeft het alsnog geen nut. Linkbuilding kost tijd en geduld. Met de juiste linkbuildingstrategie plukt dat uiteindelijk wel zijn vruchten af.

Vraag om hulp aan experts

Alleen wat als je wel je website naar een hoger level wil tillen met linkbuilding alleen niet de kennis en tijd in huis hebt? Dan kan je dit makkelijk aan een linkbuildingbureau uitbesteden. Deze bureaus richten zich op bedrijven hoger aan Google te laten staan.

Wanneer is linkbuilding succesvol?

Wel is het van belang dat andere SEO-aspecten op orde zijn, zoals de content en techniek. Het heeft geen in om aan linkbuilding te werken als de website nog niet verder op orde is. Brandmatchers is een van die bureaus die dit voor je kunnen doen. Op de website ervan brandmatchers.nl wordt duidelijk het doel en de werkwijze beschreven.

Ondernemend, transparant dat is Brandmatchers

Hierdoor is het voor beide partijen duidelijk welke stappen gezet worden en wat er tussentijds allemaal wordt gedaan. Juist door de opentransparantie en de ondernemende houding beschikt Brandmatchers over een grote database met kwalitatieve goede linkjes over verschillende branches. De kans is groot dat Brandmatchers de perfecte match voor jou heeft.

In het kort

Kortom wil je je meer verdiepen in linkbuilding en ben je benieuwd hoe je ervoor staat en waar je naartoe zou kunnen gaan? Plan dan een gesprek in en wie weet sta jij straks met jouw website boven aan Google.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *