Gezondheid

Wat is honing?

Honing staat bekend om zijn gezondheidsvoordelen, omdat het rijk is aan mineralen en antioxidanten, en het helpt het lichaam bij verschillende functies. Nephoning komt veel voor, dus het is van cruciaal belang om de verschillen te kennen voordat je koopt. Het is van cruciaal belang om de zuiverheid van honing te begrijpen om de voordelen te krijgen. Veel winkels bieden valse en onzuivere honing die aanzienlijk verschilt van wat bijen maken. Veel bedrijven hebben geprofiteerd van de groeiende populariteit van honing door nephoning te verkopen die dezelfde gezondheidsvoordelen mist. Dit maakt het belangrijker dan ooit om de verschillen te begrijpen.

Echte versus nep-honing

Dit is pure honing, geen honing uit een machine, en het zou van bijen moeten komen. Pure honing wordt geproduceerd door bijen, terwijl biologische honing wordt geproduceerd door bijen die worden gevoed met biologisch geteelde bloemen. In winkels wordt het soms “biologische” of “natuurlijke” honing genoemd. Nephoning is veranderd, maar het is bijna moeilijk om het verschil te zien tussen echte honing als het verpakt is. Er zijn verschillende methoden om nephoning te identificeren, dus zorg ervoor dat je alleen echte, pure honing gebruikt die goed voor je is. Vertrouw alleen legitieme honingverkopers zoals hakhoning.

Hoe valse honing te herkennen

Honing plakt niet aan je vingertoppen als je echte honing tussen je vingers wrijft. Nephoning blijft aan je vingers plakken vanwege de zoetstoffen die bij de productie worden gebruikt. De eenvoudigste methode om dit te doen, is kijken hoelang het duurt voordat honing van de ene kant van een pot naar de andere gaat of om wat op je vinger te plaatsen en te zien of het eraf loopt. De geur van echte honing is zwak en typisch bloemig. Tenzij je zowel echte als nephoning hebt om mee te vergelijken, kan het wat oefening vergen om het verschil te kennen. Echte honing wordt snel dikker en schuimt niet als het wordt gekookt. Nephoning produceert bubbels en karamelliseert nooit. Deze onderscheidende kenmerken maken het gemakkelijk om het verschil te zien tussen nep en echte honing. Je kunt honing bij hakhoning groothandel kopen die gegarandeerd puur is.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *