Fashion

Drie outfit ideeën om jouw lichte jeans mee te combineren deze lente

Alle bloemen staan in bloei, de vogeltjes fluiten de hele dag door en de lucht is steeds vaker weer heerlijk strakblauw. De lente is in volle gang en ook de temperaturen beginnen sinds deze week steeds aangenamer te worden. Tijd voor jurkjes en korte broekjes is het wellicht nog niet maar de wintergarderobe kan zeker plaatsmaken voor de lente-items. Een heel belangrijke lente-item die elke vrouw in haar zou moeten willen hebben is de lichte jeans. Deze is namelijk perfect voor het mooie lenteweer, zowel qua fit, als qua kleur, als qua materiaal. Ben jij nieuwsgierig hoe jij de lichte jeans deze zomer weer leuk kan combineren? Lees dan snel dit blogartikel. 

Back to basic


De lichte denim jeans is ontzettend makkelijk te combineren en leent zich daarom ook ontzettend goed voor hele basic, doch classy, outfits. Ga bijvoorbeeld voor een lichte jeans met daarop een groot wit T-shirt. Vind je deze outfit wel heel basic? Met een paar opvallende, groffe sieraden zie je er met je basic outfit gegarandeerd uit om door een ringetje te halen. Een paar stoere boots onder je jeans zorgt voor een stoere uitstraling. Tot slot maak je de outfit af met een jas, ga voor een oversized blazer of stoere bikerjack om je outfit helemaal af te maken. Simpel maar heel effectief; je zult gegarandeerd complimenten over je outfit ontvangen. 

Denim op denim


Een trend waar wij niet genoeg van krijgen blijft toch wel de denim op denim trend. Vooral in de lente is deze trend een keuze waar je altijd mee wegkomt. De perfecte jeans met bijpassend spijkerjack of spijkerblouse maakt dat je weinig moeite hoeft te doen om er toch gelikt uit te zien. Wanneer je het klassiek wil stijlen kun je het jasje of de blouse helemaal dicht dragen, zo oogt het meer als een ‘suit’ en ben je volledig denim. Wil je toch een meer casual uitstraling creëren? Dan kun je altijd de blouse of het jasje open dragen en er een T-shirt of topje onder dragen. 

Lagen lagen en nog eens lagen


Een veel geziene trend deze lente zijn outfits met veel lagen. Vaak heb je, zonder dat je het door hebt, alles al in huis voor deze trend maar was je er zelf nog niet opgekomen om deze items met elkaar te combineren. Ga bijvoorbeeld voor een lichte baggy straight leg jeans. Daarop draag je een wit topje met hoge hals, daaroverheen een blouse in een effen, lichte tint en daaroverheen draag je weer een lichte oversized blazer. Is het nog een stukje frisser? Dan kun je er ook nog voor kiezen om een trui over je blouse heen te dragen voor een vierde dimensie in je outfit. Een bijkomend voordeel van de vele lagen in de lente is dat je gedurende de dag vordert en de temperatuur stijgt, steeds een laagje extra kunt uittrekken waardoor jij nooit te warm gekleed bent.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *