Fashion

Handige scrunchies voor elk haartype

Ook helemaal weg van haaraccessoires? Betaalbare kralen heeft als haaraccessoires groothandel een groot aanbod leuke scunchies, klemmetje, klipjes en nog veel meer leuke haartrends. Behalve dat scrunchies mooi staan in je haar, zijn ze ook super handig voor een snelle knot of staart.

Kinderspel

Veel mensen denken dat scrunchies voor meisjes zijn en dat je die als serieuze volwassen vrouw niet meer kunt dragen. Wij gaan je vandaag het tegendeel bewijzen. Het is natuurlijk wel zo, dat deze handige scrunchies ontzettend lief staan bij meisjes voor een mooie staart of knot. Maar het zou jammer zijn om deze trendy scrunchies niet zelf te gebruiken om je haar letterlijk een nieuwe draai te geven! De scrunchies vind je in het assortiment van de haaraccessoires groothandel waar je naast scrunchies ook andere haaraccessoires kunt inkopen.

Voor ieder haartype

Het prettige van de scrunchies is, dat je ze voor elk type haar kunt gebruiken. Bovenaan een staart, onderaan een vlecht of om een knot heen. De knot is niet meer alleen weggelegd voor ballerina’s maar is al een aantal jaar overal in het modebeeld te zien. Wanneer je steil haar hebt, is het handig om eerst je haar op te steken met een elastiek en knotspelden. Vervolgens leg je de scrunchy om de knot heen. Door het elastiek blijft hij op zijn plaats en geeft een elegante look aan je knot.

Als je krullend haar hebt, is het vaak niet eens nodig om eerst een elastiek te gebruiken. Je kunt direct met de scrunchy een knot in je haar draaien, laag in je nek, of helemaal boven op je hoofd als je haar lang genoeg is.

Bad hair day

Als je haar opstandig is, borstel het dan strak naar achteren voor een staart of knot en gebruik een scrunchy voor een persoonlijke touch. Bij krullend haar is het handig om een knot bovenop je hoofd te maken door middel van een scrunchy als je ziet dat je haar wat vet begint te worden. Door je haar op deze manier te stylen, kun je een shampoo beurt nog een dagje uitstellen. Om ervoor te zorgen dat je als je ‘s ochtends je bed uitstapt nog steeds krullen hebt, is het handig om je haar ‘s avonds op te steken in een zogenaamde ananas. Dat klinkt vreemd, maar is super handig om ervoor te zorgen dat je krullen niet in de war raken. Voor een ananas buig je je hoofd naar beneden en maak je met een scrunchy een hele hoge staart bovenop je hoofd. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *