Lifestyle

Leuke kraamcadeaus

Misschien heb je iemand in je familie of vriendenkring die zwanger is. Grote kans dat er een babyshower wordt gehouden of dat je op kraambezoek mag komen. We kunnen wel zeggen dat het een traditie is om niet met lege handen aan te komen. Al is het een kleinigheidje voor de baby, het is altijd fijn meegenomen. Toch zie je dat de meeste bezoekers een knuffel of kleding mee neemt. De ouders hebben meestal al meer dan genoeg kleding waardoor dit eigenlijk een beetje zonde is. Een baby groeit zo snel dat ze het misschien maar een keer zullen dragen. Gelukkig zijn er ook andere leuke cadeaus om te geven.

Draagzak of draagdoek

Het kan een onwennig gevoel geven om je kindje ineens niet meer zo dicht bij je te hebben. Het zat namelijk 9 maanden in je buik en dit is niet alleen fijn voor de ouder maar ook voor de baby om nog steeds dichtbij te zijn. Een draagzak baby is hier uitstekend voor. Zo kan je kindje nog steeds dicht op je borst liggen en slapen maar heeft de ouder zijn of haar handen vrij om nog van alles te kunnen doen. Buiten de draagzak is er ook een draagdoek. Dit is misschien iets lastiger en kan onzeker aanvoelen maar is ook zeker de moeite waard. Omdat een draagzak of doek wat aan de prijzige kant kan zijn, is het eventueel handiger om dit met een paar vrienden of familieleden samen aan te schaffen.

Geboorteposter

Dit is misschien een cadeautje die niet perse voor gebruik is maar kan alsnog zeer leuk zijn. Een geboorteposter kan van alles zijn. Zo kan je er voor kiezen om alle informatie er in te verwerken maar je kan ook de stand van de maan nemen met de naam. Daarbij heb je vaak keuze uit verschillende soorten materialen. Het kan dus als een echte poster zijn maar je kan  ook voor hout of plastic kiezen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *