Uncategorized

Verschillende soorten vlaggen voor thuis

Vlaggen zijn er al honderden jaren. Vlaggen worden onder andere gebruikt voor promotie, om steun te tonen en bijvoorbeeld om eer te tonen. Een vlag waar het de laatste jaren veel over is gegaan, is de progress pride vlag. Deze nieuwe vlag is sinds 2018 op de markt en is ontworpen door Daniel Quasar. Met deze vlag wordt steun betoond aan de gehele LHBTI+ community. Je kan deze progress pride vlag kopen bij Vlaggenclub. Daarnaast is er bij deze specialist nog een groot aanbod aan andere soorten vlaggen te vinden. Welke vlaggen zou je thuis kunnen gebruiken? Lees er hier meer over!

De raamvlag

Raamvlaggen bevestig je zoals de naam al zegt, op het raam. Raamvlaggen worden geleverd met zuignappen welke zichzelf vastzuigen op het raam. Heb je dus geen goede plek om een vlag aan een stok te hangen, dan kan de raamvlag de uitkomst zijn. Raamvlaggen zijn er ook nog eens in verschillende groottes te verkrijgen. Je kan kiezen voor een subtiele raamvlag, of voor een hele grote.

Geboortevlaggen

Wanneer er een baby’tje is geboren is, is het natuurlijk altijd leuk om dit met iedereen te delen. Zo worden er natuurlijk traditioneel ooievaars bij de gelukkige in de tuin gezet. Je zou  ook een mooie vlag in de tuin kunnen hangen. Je hebt al hele mooie standaard vlaggen. Naast de standaard vlaggen kan je ook een eigen ontwerp laten bedrukken. Zo kan je bijvoorbeeld de naam van de baby op de vlag laten drukken.

Progress pride vlag

Iedereen kent gelukkig tegenwoordig al de regenboogvlag. Naast de regenboogvlag zien we de progress pride vlag ook op steeds meer plekken wapperen. Je ziet de vlag ook bij de pride optochten over de hele wereld. Deze vlag is echt een aanvulling voor de volledige LHBTI+ community. Wil je graag je steun tonen voor deze gemeenschap? Dan kun je deze vlag in huis halen!

Reclame maken met vlaggen

Vlaggen kunnen ook zeer goed gebruikt worden voor het maken van reclame. Heb je bijvoorbeeld een nagelsalon of een kapperszaak aan huis? Je kan diverse soorten vlaggen laten bedrukken. Een vlag zal echt de aandacht trekken. Hierdoor zal je zeker zichtbaarder worden. Denk maar eens aan het lopen door een winkelstraat. Winkels die een vlag aan de gevel hebben hangen, trekken sneller de aandacht dan winkels die geen vlag hebben. Wil je dus echt opvallen? Laat dan een vlag bedrukken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *