Lifestyle

Werk verdelen; hoe combineer je meerdere werkgevers?

Wanneer jouw passie niet per se gericht is op één job, kan het al snel te veel voelen wanneer je een volle werkweek met dezelfde taken bezig bent. Zonde, want misschien had je het nog wel naar je zin gehad op je werk wanneer je minder uren in de week bezig zou zijn met het uitvoeren van dezelfde taken. Gelukkig zijn er een hoop manieren hoe je toch jouw gewenste loon maandelijks binnen kan halen, maar tegelijkertijd je focus legt op verschillende banen! Lees snel met ons mee hoe en welke banen je perfect naast elkaar kan combineren; misschien ligt er wel een toekomst van twee banen voor jou in het verschiet! 

Remote working

Als je het gevoel hebt dat je niet veertig uur per week bezig wilt zijn in hetzelfde kantoorpand, en behoefte hebt aan meer tijd thuis, kan het als een bevrijding voelen om een gedeelte van de week vanuit huis te werken. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om de werkdagen bij jouw huidige werkgever te verlagen naar 2 á 3, en de andere dagen te gebruiken voor een baan welke vanuit huis uit te voeren is! Groot voordeel van de corona crisis; veel banen worden tegenwoordig op remote working basis aangeboden! 

Zakcentje bijverdienen

Naast jouw huidige baan kan je natuurlijk het gevoel hebben dat je te weinig leuke dingen aan het doen bent. Hoe lekker zou het zijn als je een extra zakcentje kan verdienen door van jouw hobby jouw werk te maken? Ben je bijvoorbeeld ontzettend creatief en hou je ervan om ’s avonds achter een schilderdoek te kruipen, bekijk dan of er mogelijkheden zijn om goed genoeg te worden om jouw schilderijen te gaan verkopen! Volg een extra cursus en doe informatie op over hoe je jouw producten zou kunnen verkopen; voor je het weet kan je jouw uren bij je huidige werkgever minderen en daarnaast bezig zijn met waar jouw passie nog meer ligt! 

Onzekerheden

Ligt jouw passie bij je huidige werk, maar ben je toch op zoek naar meer afwisseling in jouw werkleven en ritme? Maar weet je nog niet helemaal precies hoe je dit zou kunnen bereiken? Op verschillende websites vind je snel en gemakkelijk vacatures die niet bedoeld zijn voor een volle werkweek! Scroll eens door de pagina’s en bekijk of er een baantje is dat jouw aandacht trekt. Wie weet sta jij binnenkort 2 dagen per week in een koffietentje en de overige 3 dagen jouw huidige werk uit te voeren! Voor een overzicht van veel openstaande vacatures zou je bijvoorbeeld een kijkje kunnen nemen op Easyjobs vacatures

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *