Lifestyle

Lunchen dordrecht

Lunchen is een gezellige bezigheid die je met iedereen uit kunt voeren. Of het nou met je moeder is, met je zus, of met een vriend of vriendin. Een goede lunch is een gezellige onderbreking van de dag. Lunchen is ook een hele belangrijke maaltijd van de dag. Je hebt immers de energie nodig om de rest van de dag goed te kunnen functioneren. Gezonde voeding heeft daarnaast invloed op je intelligentie, leervermogen, concentratie en geheugen. Genoeg redenen om te komen lunchen bij De Remise dus!  

Lunchen langs de oude maas  

Uit Brits onderzoek blijkt dat de productiviteit van werknemers die hun lunch overslaan, rond een uur of drie aanzienlijk daalt. Door die daling van productiviteit verlies je maar liefst veertig minuten werktijd. Lunchen is dus niet alleen goed voor je gemoedstoestand, maar ook voor je productiviteit. Neem even de tijd om weg te stappen van je bureau en computer. Vaak zijn er kleine lunchzaakjes te vinden die je een lekkere lunch mee kunnen geven. Of je kunt er voor kiezen om de lunch daar op te eten. Mocht je willen lunchen dordrecht, dan zijn er langs de oude maas genoeg leuke tentjes te vinden. Hier zijn dan ook de meeste eetgelegenheden te vinden gezien de mooie locatie. Het rustgevende water is de perfecte omgeving om tot rust te komen in je middagpauze.  

Corona maatregelen 

Check voor je bezoek wel even wat de geldende corona maatregelen zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Momenteel is het namelijk verplicht om een QR-code te laten zien voordat je een horeca gelegenheid binnengaat. Ook de 1,5 meter regel is weer terug waardoor je afstand moet houden van andere gasten. Dit alles zorgt ervoor dat jij en je mede gasten een veilige belevenis kunnen hebben. Al met al is het de moeite meer dan waard.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *