Lifestyle,  Wonen

Sfeer creëren in je tuin doe je zo

Als je een tuin hebt wil je ongetwijfeld dat die tuin ook een plek is waar je graag bent. Dat betekent dat je aan de slag moet om sfeer te maken. Dat kan al snel met de juiste tuinverlichting. Verlichting is natuurlijk heel bepalend voor de sfeer en feel van de tuin, met name als het donker is buiten. Maar daarmee heb je nog niet de gezelligheid overdag. Daarvoor kun je Kingstones inzetten. Dit is een merk tuintegels met veel variatie. Zo bepaal jij precies hoe jouw tuin erbij ligt met tuinverlichting en Kingstones. 

Kingstones mogelijkheden

Er zijn allerlei mogelijkheden voor je tuintegels. Het is maar net wat je mooier vindt. Zo kun je kiezen voor vierkante of juist rechthoekige tegels. En in beide varianten kun je natuurlijk ook nog de formaten bepalen. Om nog maar te zwijgen over de kleur en print van de tegels. Ga je voor een elegante, egale betonlook? Of wil je liever meerkleurige prints. Je kunt natuurlijk je tuintegels ook combineren. In kleur, formaat en print. Zo maak je je tuin helemaal naar jouw eigen smaak. Met Kingstones kun je dit allemaal voor elkaar krijgen. Van moderne tuin tot tropische tuin. 

Tuinverlichting

Ook met tuinverlichting kun je alle kanten op. Het is natuurlijk fijn om buiten te kunnen zitten in het donker en nog enigszins te zien wat je aan het doen bent. Zeker als je met vrienden of familie nog even buiten borrelt bijvoorbeeld. Met warme verlichting maak je het knus en gezellig, maar daarmee vergroot je niet per se het zicht. In je voortuin kan tuinverlichting ook weer handig zijn om je weg naar huis goed te vinden. Of je nu met de auto, fiets of wandelend weer bij je huis aan komt. Idealiter combineer je natuurlijk sfeerverlichting en praktische verlichting. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *