Trends

Hoe kan ik mijn keuken nog mooier maken?

De keuken is een van de belangrijkste onderdelen in je huis. Het is niet alleen de plek die je gebruikt om te koken of bakken, maar toch ook een plek om stiekem mee te pronken als er bezoek komt. Je kan ontzettend veel persoonlijkheid in je keuken steken en ervoor zorgen dat dit voor jou een fijne plek, dat is namelijk het allerbelangrijkste. Als je dat beetje personality mist of je bent de huidige look van de keuken nu wel beu, geen zorgen! Er zijn allerlei soorten manieren die jij kunt toepassen om jouw keuken leuker en mooier te maken!

Lampen

In veel huishoudens zit de eetkamer vrijwel naast de keuken. Daarom is gezelligheid zeker een must. Je maakt de keuken al een stuk gezelliger door de juiste verlichting. Zorg er bijvoorbeeld voor dat het licht van de lamp niet te fel is. Een warme gloed is vooral ‘s avonds veel prettiger en zorgt voor een rustgevende sfeer. Bij lampen boven eettafel is het vooral handig om naar de stijl van de rest van de keuken te kijken. Industriële lampen zijn al een tijdje en dat is zeker niet zonder reden. De lampen doen het namelijk altijd wel goed boven de eettafel. Ze zien er prachtig uit en zijn niet te aanwezig.

Marmer

Iets dat je ook steeds vaker in de keuken (en andere delen van het huis) ziet is marmer. In de keuken is een marmeren keukenblad een prachtige toevoeging. Het laat er de keuken gelijk een stuk interessanter uitzien en kan ook wat meer kleur toevoegen. Daarnaast past marmer ook perfect bij de industriële stijl en zal dus goed bij andere meubels van deze stijl passen. Ook bij andere stijlen kunnen goed bij marmer passen, zorg alleen niet dat je te veel marmer in de keuken gebruikt. Het moet namelijk niet overheersend zijn.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *